WELKOM op mijn site, waarin ik mijn werk wil delen met een ieder die hierin is geinteresseerd.

In 1953 zag ik het levenslicht. Reeds op jonge leeftijd was ik altijd aan het tekenen. Na jarenlang cursussen gevolgd te hebben, o.a. op Artibus, Esthetische Vormgeving te Utrecht, heb ik mij toegelegd op tekenen in houtskool, schilderen in aquarel en sinds enige jaren heb ik het pad van acryl ingeslagen. Momenteel werk ik ook in olieverf en ben ik lid van de Utrechtse Schildergroep onder begeleiding van Walter Koning.

Schilderen is mijn grote passie. Belangrijk vind ik dat mijn werk emotioneert, emoties oproept. Het moet je iets doen. Mijn werk heeft vaak een suggestief karakter. Dit draagt er toe bij dat de kijker het werk met een eigen visie kan aanvullen. Juist omdat het niet helemaal  "af"  is, blijft het boeien, en raak je er niet op uitgekeken.

Van mijn meest recente werk vindt u hier enige voorbeelden. Mijn thema's zijn portretten (vooral van oude mensen), landschappen, zeegezichten en abstracten.

 Ik heb diverse exposities gehad, solo of in groepsverband.

Uw reactie in het gastenboek wordt zeer gewaardeerd. Neem gerust ook contact met mij op, indien u geinteresseerd bent in een van de getoonde werken, of ander werk!

Met vriendelijke groet,
Helene
06-12807344
hedra@live.nl

www.helenedraaijers.com